Óvodai fotózás

 

Óvodai fotó rendeléshez ide kattintson!

 

  Az óvodai fotózás alkalmával a szép fotók célkitűzése előtt egy ennél is fontosabb szempont érvényesül: hogy a fotózás élményt jelentsen a gyerekeknek. Utóbbiról sok óvodai fotós megfeledkezik, pedig egy pedagógiai intézményben ezt minden esetben szem előtt kellene tartani.

 

 

  Az óvodában számos esemény alkalmával nincsenek jelen a szülők, így az akkor készülő fotók és videó őrzik meg számukra ezeket a pillanatokat. Így nem csak a "műtermi" beállított képek jelentik az óvodai fotózást, hanem riportfotó készülhet farsang, anyák napja, gyermeknap, búcsúztató (ballagás), vagy egyéb nevezetes esemény alkalmával.

 

 

  Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a gyerekekről csak a szülők előzetes írásbeli hozzájárulásával készülhetnek fotók. Ezeket a képeket a legnagyobb diszkrécióval kezeljük, úgy, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzájuk.

  A szülőknek csak azokért a fotókért kell fizetni, ami valóban tetszik. A képeket jelszóval védett internetes indexfotó-galériából választhatják ki, és a weben is leadhatják megrendelésüket.